TopNavigation

Search

Taalselectie

 1. Algemeen
  1. De kleuren van de vlaggen en andere produkten kunnen afwijken van de kleuren van uw beeldscherm. (kleuren van een beeldscherm zijn veelal niet gekalibreerd en kunnen daardoor onderling verschillen). Onze vlaggen, wimpels etc. worden geleverd volgens de internationale kleurvoorschriften voor vlaggen.
  2. Kleuren kunnen maximaal 5% afwijken van de internationale kleurvoorschriften.
  3. Maten kunnen maximaal 10% afwijken van de in de webshop genoemde maten. De oorzaak hiervan is de rek en krimp dat het gebruikte doek ondervindt in het produktieproces. Deze afwijking kan zowel positief zijn als negatief.
  4. Onze doeksoorten zijn zorgvuldig getest op trek- en inscheurweerstanden en op weers- en lichtechtheden. Bij een windkracht  7 of hoger heeft uw vlag erg veel te lijden en zal sneller slijten. Wij adviseren dan ook om bij windkracht 7 of hoger uw vlag uit de mast of van de gevel te verwijderen. Dit om schade aan uw vlag te voorkomen.
 1. Prijzen
  1. Bij levering binnen Nederland luiden de prijzen, exclusief btw, franco afleveringsadres, voor zover langs verharde wegen met gewoon transportmiddel bereikbaar, tenzij anders overeengekomen.
  2. In alle andere gevallen gelden de prijzen af fabriek/magazijn tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.
  3. In alle gevallen geldt dat de prijzen luiden in euro's, exclusief de met betrekking tot de overeenkomst verschuldigde vrachten, in en uitvoerrechten, stations-, bewakings-, inklarings-, verzekeringskosten, belastingen of andere heffingen zijn.
  4. Indien (nog) geen prijs is overeengekomen worden de op het moment van levering door iVlag.nl gehanteerde prijzen en tarieven aan de wederpartij berekend.
 1. Levering en Betalingen
  1. De bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen thuisbezorgd. Mochten de bestelling door nog onvoorzienbare redenen niet op tijd geleverd kunnen worden, dan zal dit kenbaar gemaakt worden via de iVlag.nl.
  2. U kunt uw bestelling meteen betalen vanuit onze website met iDEAL zonder enige toeslag. Wanneer men kiest voor "Zelf Afhalen (Enschede)" kan men tijdens levering contant betalen.